Tölgy svédpadlók, teraszburkolatok gyártása és forgalmazása.

Fapadló takarítása és ápolása

A fapadló takarítását minden esetben (olajozott és lakkozott felületnél is) a pormentesítés után, alaposan kicsavart ronggyal végezzük.
 
A gyártó vagy a kivitelező által javasolt ápolószerek használata ajánlott, melyek használatával a padló megőrzi eredeti ragyogását, növeli élettartamát abban az esetben, ha az előírt módon alkalmazzuk. Az általunk ajánlott ápolószer illatanyagok és oldószerek hatása nélkül készül, használata biztosítja padlója számára az optimális tisztítást, és egy megújuló védőréteg kialakulását.
  
Fontos, hogy a felületkezelés után 1 hétig nem szabad felmosni, 3-4 hétig pedig letakarni a padlót!
 
Ha a burkolatra bármilyen vegyszer vagy szennyeződés kerül, akkor ügyeljünk arra, hogy azt minél hamarabb eltávolítsuk.
 
Mivel a padló felületkezelt, célszerű az asztalok és székek aljára megfelelő méretű filc alátétet ragasztani, hogy megvédje a burkolatot a karcolódásoktól.
 
A fapadló burkolat hosszú élettartamának biztosításához és a jó tisztíthatósághoz megfelelő léghőmérsékletre (18-20 C fok) és relatív páratartalomra (45-55 %) van szükség. Ezek az értékek megfelelnek az egészséges klímának.
 
A téli hónapokban különösen a fűtési szezon megkezdésével csökken a levegő relatív páratartalma. A helyiségben elhelyezett párásító alkalmazásával, rendszeres időközönkénti szellőztetéssel és a túlzott felfűtés mellőzésével akadályozható meg a padló elemek összeszáradása, repedése és az esetleges megduzzadása.
 
A fentiek betartásával padlója több generáción keresztül szolgálhatja az Ön kényelmét.
 
 © 2019 WOODLAND


weboldal tervezés: IRQ