Tölgy svédpadlók, teraszburkolatok gyártása és forgalmazása.

Magyarország Kormányának a 40/2020, (III.11.) kormányrendelettel, a koronavírussal-COVID 19- kapcsolatban kihirdetett veszélyhelyzet miatt, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében 2020.03.16. napjától bemutatótermünkben csak korlátozott számú érdeklődőket tudunk fogadni azonos időben,ezért kérjük látogatási szándékukat minden esetben előre jelezni szíveskedjenek.

2 rétegű tölgy svédpadló

2 rétegű tölgy svédpadló
Ár: 13 200,- Ft/m2
Szélesség: 140-145mm
Hosszúság: 600-2400mm
Vastagság: 9+4mm

A rétegelt svédpadlók, szerkezetüknek köszönhetően padlófűtésre is fektethetők.
 
A rétegelt svédpadlókat, kétrétegű padlónak is hívják. Rétegrendet tekintve, a hordozóréteg víz- és főzésálló nyír rétegelt lemez, amelyen tölgy fedőréteg található. A ragasztott padló előnye, a nagyobb ellenálló képesség a környezeti hatásokkal szemben, értendő ez alatt a hőmérséklet és a páratartalom ingadozása.
 
 
A rétegelt svédpadlók, szerkezetüknek köszönhetően padlófűtésre is fektethetők.
 
 
2 rétegű tölgy svédpadló

Elérhető színek:

1445Africa SilverAntiquityBlack ForestBlack SilverBurned OakC.Aquacolor White CaramelCountry OakCremeDouble Smoked NaturDouble ClassicEcofixElegantExtra White fűrészelt felületExtra White strukturált felületExtra WhiteFüstölt tölgy, lakkozottGingerLakkozott, matt felületLoogbeits BaroLoogbeits BlackMountain GreyMystic BlackNatúr olajNorth SeaOcultoPure SandRochesterShell GreySmoked oilStromboliVermontVintage DuneVintage SnowWoodlook
Karakter

Karakter

Válogatott minőség, göcsök maximum 25-30mm átmérőig megengedettek. Szíjács nem lehet.


Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

visszalépés az előző oldalra

© 2020 WOODLAND


weboldal tervezés: IRQ