eng
Tölgy svédpadlók, teraszburkolatok gyártása és forgalmazása.

Magyarország Kormányának a 40/2020, (III.11.) kormányrendelettel, a koronavírussal -COVID 19- kapcsolatban kihirdetett veszélyhelyzet miatt, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében 2020.03.16. napjától bemutatótermünkben csak korlátozott számú érdeklődőket tudunk fogadni azonos időben, ezért kérjük látogatási szándékukat minden esetben előre jelezni szíveskedjenek.

Csökkentse költségeit akár 50 %-kal az otthonfelújítási támogatás keretén belül 2022.12.31-ig. Részletek

Fapadló tárolása

A fapadlót kiszállítás után 1-2 hétig (de min. 48 óráig) pihentessük abban a helyiségben ahol a padlófektetést végezzük. Az esetleges deformitások elkerülése érdekében, ha a tárolás más helyiségben lehetséges csak, olyan klímát kell biztosítani, mint a lerakni kívánt helyiség későbbi,lakott körülmények közötti klímája lesz.
 
Azaz a léghőmérséklet 20-22 Celsius fok, a páratartalom 45-55% körüli legyen. Amennyiben nem kollégáink végzik a kivitelezést, fontos még hogy a ragasztó is a megfelelő klímájú helyiségbe kerüljön legalább 2 nappal előtte.
 
Ha a fűtési szezonban kezdjük meg a munkálatokat, ügyeljünk arra a kiszállításkor, hogy közvetlenül ne tároljuk a padlót fűtőtest (radiátor) mellett, továbbá ne tegyük padlófűtésre,illetve helyezzünk alá alátétfát az esetleges nedvesség miatt.
 
Amíg ezek a feltételek nem teljesülnek, a padlót becsomagolva kell tárolni.