eng
Tölgy svédpadlók, teraszburkolatok gyártása és forgalmazása.

Garancia és fontos tudnivalók

Cégünk által készített padlók megfelelnek az előírt minőségi elvárásoknak. De kérjük, tartsa szem előtt, hogy a fa, egy természetes anyag. Ebből fakadóan rajzolata, struktúrája, színárnyalatai nem dokumentálhatóak egyértelműen, mert minden egyes darabja különbözik. Ettől lesz a padló egyedi és soha nem összetéveszthető semmilyen mű utánzattal.
 
Éppen ezért, az ebből adódó kifogások, észrevételek reklamáció tárgyát nem képezik!
 
Természetesen, az egyes padlóelemek mérete, nedvességtartalma, használhatósága és kiképzése nem különbözik egymástól.
 
Amennyiben nem kollegáink végzik a beépítést és vélelmezett problémát észlel, kérem ezt jelezze a padlófektetés megkezdése előtt!
 
Az esetlegesen beépített hibás darabokat kicserélni, újból beépíteni a garanciális javítások keretei között nem áll módunkban!
 
Fontos még, hogy mindig győződjön meg a falaknál, nyílászáróknál lévő vízszigetelés meglétéről, mert az ebből adódó nedvesség átszivárgás okozta problémák miatt semmilyen költséget nem vállalunk!
 
 
 
FONTOS TUDNIVALÓK:
 
A padlófektetést ne kezdje el, ha a relatív páratartalom meghaladja az 55%-ot,vagy a hőmérséklet nem éri el a 20 Celsius fokot!
 
Az olajos rongyok és az olajos csiszolatpor esetében ÖNGYULLADÁS következhet be,ezért a rongyokat minden esetben ki kell teríteni amíg meg nem szárad,a port lehetőleg egy légmentesen lezárt zacskóban dobja a szemétbe!
 
A padlófektetésnél a kezdésnél ill. befejezésnél,valamint a beépített fix elemeknél mindig hagyjon 10-15 mm hézagot!
 
Padlóját soha ne "áztassa" el, mindig jól kicsavart ronggyal tisztítsa!


Építkezik? Felújít?

Kérjen árajánlatot tőlünk parkettázásra, lépcsőkészítésre vagy akár bútorkészítésre is!

Árajánlatot kérek