eng
Tölgy svédpadlók, teraszburkolatok gyártása és forgalmazása.

Magyarország Kormányának a 40/2020, (III.11.) kormányrendelettel, a koronavírussal -COVID 19- kapcsolatban kihirdetett veszélyhelyzet miatt, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében 2020.03.16. napjától bemutatótermünkben csak korlátozott számú érdeklődőket tudunk fogadni azonos időben, ezért kérjük látogatási szándékukat minden esetben előre jelezni szíveskedjenek.

Csökkentse költségeit akár 50 %-kal az otthonfelújítási támogatás keretén belül 2022.12.31-ig. Részletek

Rólunk

Cégünk elsősorban tömör- és rétegelt tölgy svédpadló gyártásával és kivitelezésével foglalkozik.
 
Az általunk gyártott termékek kizárólag hazai, természetes fa alapanyagból készülnek különféle minőségben, többfajta - a termékpiacon is egyedülálló akár 30 cm-es -szélességben.
A tömör svédpadló rendkívül magas kopásállóságú, egész keresztmetszetében egy anyagból készül. A padló mind a négy oldalán nútféderes kialakítású, így a padlóelemek könnyedén egymás mellé, illetve hosszvégződéseknél egymás után illeszthetőek. Tömör svédpadlóink általában 20 mm-es vastagsággal, 4 oldalon fózolt kivitelben készülnek.
Ha a rétegrend nem teszi lehetővé, vagyis nem marad elegendő helyünk tömör svédpadló fektetésére, esetleg padlófűtésre szeretnénk ilyen burkolatot rakni, akkor ebben az esetben ragasztott svédpadlóinkat ajánljuk. A ragasztott svédpadló két részből áll:
 
Az egyik réteg a hordozóréteg, ami több rétegű nyír rétegelt lemez.
A másik réteg a tömörfa kopóréteg, amit ragasztunk, illetve préselünk a hordozórétegre.
 
A hordozóréteg és a ragasztó, víz és főzésálló, ezért padlóink egyaránt alkalmasak padlófűtésre és akár fürdőszobai felhasználásra is.
 
 
Ezen kívül, kapható még nálunk a fa burkolatok teljes választéka a lamella parkettától, az intarzia parkettáig.
 
A gyors és rugalmas kiszolgálást elősegíti hatalmas raktárkészletünk, mely a ráckevei bemutatóteremmel egy helyen található, ahol nemcsak a mintadarabokat, hanem a kész termékeket is megnézheti, megvizsgálhatja.
 
Mivel cégünk a padlóburkolatok kivitelezését is vállalja, a gyártástól a felületkezelésig egy kézben történhet meg minden. Így Ön évek múltán is élvezni fogja és gyönyörködni fog termékünkben.
 
Természetesen az általunk végzett munkára teljeskörű garanciát vállalunk, melyhez mindenképpen olvassa el figyelmesen a fontos tudnivalók és a garanciacímszavakban találhatókat.
 
A sötétebb színtónusokat kedvelők figyelmébe ajánljuk füstölt és thermo kezelt termékeinket!