eng
Tölgy svédpadlók, teraszburkolatok gyártása és forgalmazása.

Rólunk

Cégünk elsősorban tömör- és rétegelt tölgy svédpadló gyártásával és kivitelezésével foglalkozik.
 
Az általunk gyártott termékek kizárólag hazai, természetes fa alapanyagból készülnek különféle minőségben, többfajta - a termékpiacon is egyedülálló akár 30 cm-es -szélességben.
A tömör svédpadló rendkívül magas kopásállóságú, egész keresztmetszetében egy anyagból készül. A padló mind a négy oldalán nútféderes kialakítású, így a padlóelemek könnyedén egymás mellé, illetve hosszvégződéseknél egymás után illeszthetőek. Tömör svédpadlóink általában 20 mm-es vastagsággal, 4 oldalon fózolt kivitelben készülnek.
Ha a rétegrend nem teszi lehetővé, vagyis nem marad elegendő helyünk tömör svédpadló fektetésére, esetleg padlófűtésre szeretnénk ilyen burkolatot rakni, akkor ebben az esetben ragasztott svédpadlóinkat ajánljuk. A ragasztott svédpadló két részből áll:
 
Az egyik réteg a hordozóréteg, ami több rétegű nyír rétegelt lemez.
A másik réteg a tömörfa kopóréteg, amit ragasztunk, illetve préselünk a hordozórétegre.
 
A hordozóréteg és a ragasztó, víz és főzésálló, ezért padlóink egyaránt alkalmasak padlófűtésre és akár fürdőszobai felhasználásra is.
 
 
Ezen kívül, kapható még nálunk a fa burkolatok teljes választéka a lamella parkettától, az intarzia parkettáig.
 
A gyors és rugalmas kiszolgálást elősegíti hatalmas raktárkészletünk, mely a ráckevei bemutatóteremmel egy helyen található, ahol nemcsak a mintadarabokat, hanem a kész termékeket is megnézheti, megvizsgálhatja.
 
Mivel cégünk a padlóburkolatok kivitelezését is vállalja, a gyártástól a felületkezelésig egy kézben történhet meg minden. Így Ön évek múltán is élvezni fogja és gyönyörködni fog termékünkben.
 
Természetesen az általunk végzett munkára teljeskörű garanciát vállalunk, melyhez mindenképpen olvassa el figyelmesen a fontos tudnivalók és a garanciacímszavakban találhatókat.
 
A sötétebb színtónusokat kedvelők figyelmébe ajánljuk füstölt és thermo kezelt termékeinket!
 
 
 Építkezik? Felújít?

Kérjen árajánlatot tőlünk parkettázásra, lépcsőkészítésre vagy akár bútorkészítésre is!

Árajánlatot kérek