eng
Tölgy svédpadlók, teraszburkolatok gyártása és forgalmazása.

Magyarország Kormányának a 40/2020, (III.11.) kormányrendelettel, a koronavírussal -COVID 19- kapcsolatban kihirdetett veszélyhelyzet miatt, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében 2020.03.16. napjától bemutatótermünkben csak korlátozott számú érdeklődőket tudunk fogadni azonos időben, ezért kérjük látogatási szándékukat minden esetben előre jelezni szíveskedjenek.

Csökkentse költségeit akár 50 %-kal az otthonfelújítási támogatás keretén belül 2022.12.31-ig. Részletek

Támogatások

A Woodland Hungary Kft. épületkorszerűsítése és eszközbeszerzése Ráckevén

Vállalkozásunk az Európai Unió és a Magyar Köztársaság Kormánya által az Európai Regionális Fejlesztési Alap keretében nyújtott támogatás felhasználásával hajt végre fejlesztést épületkorszerűsítéssel és eszközbeszerzéssel.
 
A kedvezményezett neve: Woodland Hungary Kft.
A projekt címe: A Woodland Hungary Kft. épületkorszerűsítése és eszközbeszerzése Ráckevén
A szerződött támogatás összege: 10.500.000 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 61.25 %
A projekt tartalmának bemutatása:
A fejleszteni kívánt melléképület 188 m2 alapterületű és már erősen bontásra szorult,mivel annak fa szerkezete több helyen beázik, korhadt és jelenleg villany és fűtés sincs benne. A melléképület átépítésével, korszerűsítésével lehetőség nyílik a megfelelő, egyenletes hőmérsékleten való gyártásra és az eddigi helyhiány miatti szervezettebb működésre. Az általunk gyártott termékeknek ugyanis szinte minden munkafázisban szüksége van az egyenletes hőmérsékletre.
A pályázat eredményeképpen beszerzésre kerül egy lapszabász gép, továbbá egy elektromos gyalogkíséretű anyagmozgató beszerzésével sokkal szervezettebbé és hatékonyabbá válik a munkavégzés. A projekt megvalósításával, az infrastrukturális fejlesztéssel és az új eszközökkel stabilabbá válik a munkavállalói létszám, és közelebb kerülünk a teljes mértékben történő saját gyártáshoz.
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.08.18.
A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00188
 
 
 
 
 
 

 

A parkettagyártás költséghatékonyságának javítása az eszközpark bővítésével a WOODLAND HUNGARY KFT.-nél

 
 
A WOODLAND HUNGARY KFT a “ mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén” című pályázatán 36.850.000.- forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert.
 
A támogatáson nyert összegből a cég a gyártó gépsor üzembe helyezésével versenyképessé válhat a parkettagyártás terén.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

A WOODLAND HUNGARY KFT. telephelyfejlesztése új műhely építésével és fűtéskorszerűsítéssel Ráckevén

 
 
A WOODLAND HUNGARY KFT. a “kis és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” című pályázatán 34.335.685.- forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert.
A támogatáson nyert összegből a cég új műhely építésével, térkövezéssel és fűtéskorszerűsítéssel teheti versenyképesebbé magát a jövőben.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
2020 augusztásban elkészült a telephelyfejlesztési projektünk.
 
A sikeres telephelyfejlesztési pályázat megvalósításának köszönhetően, cégünk hatékonyabban tudja végezni a felületkezelési munkálatokat az új épületben, továbbá a fűtéskorszerűsítés is jelentősen megkönnyíti a munkavégzést, mivel ezáltal egy kazánról működik az egész telephely fűtése.
 
A telephelyünk logisztikája is jobban működik a térkövezésnek köszönhetően, mivel sokkal zökkenőmentesebb az árukiadás és az épületek közötti anyagmozgatás.